arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Det skal du bruge:

400 g grovvalsede havregryn
100 g solsikkekerner
100 g mandler
100 g hasselnødder
30 g smør
100 g honning
50 g tørrede æbleringe
50 g tørrede figner
50 g rosiner

Desuden
1 liter yoghurt naturel 1,5%
rosensirup

Sådan gør du:

Kom havregryn, solsikkekerner, mandler og hasselnødder i en bradepande beklædt med bagepapir. Smelt smør og honning i en gryde, og hæld dette hen over. Vend grundigt rundt med en træske, og kom herefter bradepanden i ovnen, og bag myslien 160º i 10-15 min., indtil den er gyldenristet og dufter af dejligt af varme nødder. Rør rundt et par gange undervejs, mens myslien bager, så den bliver jævnt bagt. Skær figner og æbleringe i mindre stykker, mens myslien er i ovnen. Tag bradepanden ud, og bland rosiner, tørrede æbler og fi gner i myslien, mens den er varm. Lad myslien køle af, og opbevar den derefter i et patentglas eller en lufttæt kagedåse. Server myslien med yoghurt og rosensirup som luksusmorgenmad, som snack eller som en lille hverdagdessert.