arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Det skal du bruge:

600 g torskerogn
2 spsk. sherryeddike
1 spsk. sennep
1 tsk. akaciehonning
fintrevet skal og saft af ½ usprøjtet citron
½ dl koldpresset rapsolie
2 spsk. kapers 
1 rødløg
½ bundt bredbladet persille
havsalt og friskkværnet peber

Sådan gør du:

Kog først torskerognen efter anvisningen her:

1 kg frisk torskerogn vand

10 hele sorte peberkorn
3 laurbærblade

2 spsk. hvidvinseddike
2 spsk. groft salt

Kom torskerognen i en kasserolle, dæk med koldt vand, og tilsæt resten af ingredienserne. Kog forsigtigt op, og skum lagen af, når den koger. Kog rognen på lav varme i 4-6 min., sluk så for varmen, og lad rognen trække og afkøle i kogelagen.
 Rør derefter eddike, sennep, honning, citronskal og -saft og olie sammen til en dressing. Hak kapers, skalotteløg og persille fint, og vend det i dressingen. Smag til med salt og peber. Rør dressingen sammen en sidste gang, og spis til den kogte torskerogn. Server rugbrød – gerne ristet – og salat til rognen, og så fungerer den fint som et let aftensmåltid.