arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Grød
2 dl havregryn
2 dl æblemost
1-1½ dl yoghurt naturel
2 æbler revet på den grove side på rivejernet
½ -1 dl tranebær (kan også være andet tørret frugt-abrikoser, figner eller rosiner)

Estragonsukker
½ dl sukker
½ dl estragon

Forslag til topping
½ dl hakkede
hasselnødder

Sådan gør du:

Grød:
Sæt havregryn i blød i æblemost natten over.
Næste morgen rives æblerne.
Havregrynene røres op med yoghurt, revet æble og tranebær.

Estragonsukker:
Kom sukker og estragon i en foodprocessor og blend til et grønt sukker.

Anret til sidst den rå havregrød i skåle og drys med hakkede nødder og estragonsukker.

TIP: Du behøver ikke estragonsukker, hvis du synes at ”havregrøden” er sød nok - du kan også bruge lidt flydende honning.

Lad os vise dig hvordan

Se her, når vores gastronomiske udvikler Jonas viser, hvordan du laver den kolde morgengrød.