Vi beklager!
|
||
---|---|---|
{{item.DisplayName}} |
|
|
{{model.warnings[0]}}
|
||
Total | DKK | {{model.total}} |
Vi beklager!
4 pers.
Denne kompot er fortrinlig til grillet eller stegt fjerkræ, kalvekød og fisk.
Kompotten kan også fint serveres som en del af en vegansk menu.
Det skal du bruge:
2 gulerødder
100 g havtornbær
½ dl sukker
½ dl cidereddike
salt og friskkværnet peber
Sådan gør du:
Skræl gulerødderne og skær dem ud i små tern, ca. ½x½ cm. Lad sukkeret karamellisere i en gryde – det skal være let gyldenbrunt. Kom gulerødderne ned i karamellen, krydr med salt og peber, og vend det hele rundt. Tilsæt eddike og lad det koge igennem i 3-4 min., indtil karamellen bliver opløst. Tilsæt havtornbærrene og rør rundt. Kog i yderligere et par min., så bærrene falder lidt sammen og bliver til kompot. Tag kompotten af varmen, og kom den på glas eller i en lufttæt beholder.