arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Det skal du bruge:

2 gulerødder
100 g havtornbær
½ dl sukker
½ dl cidereddike
salt og friskkværnet peber

Sådan gør du:

Skræl gulerødderne og skær dem ud i små tern, ca. ½x½ cm. Lad sukkeret karamellisere i en gryde – det skal være let gyldenbrunt. Kom gulerødderne ned i karamellen, krydr med salt og peber, og vend det hele rundt. Tilsæt eddike og lad det koge igennem i 3-4 min., indtil karamellen bliver opløst. Tilsæt havtornbærrene og rør rundt. Kog i yderligere et par min., så bærrene falder lidt sammen og bliver til kompot. Tag kompotten af varmen, og kom den på glas eller i en lufttæt beholder.