arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Det skal du bruge: 

600 g rødbeder
3-4 stk hårdkogte æg, afkølede og
grofthakkede
½ agurk, i tern
1 lille bundt radiser, i fine skiver

Æggecreme:
3 æg, kogte
100 g mayonnaise
200 g cremefraiche 38%
1 spsk dijonsennep
salt og peber
2 spsk dild, finthakket

Sådan gør du:

Kog rødbederne med skal, til de er møre. Fjern skal, og afkøl let, inden du kan skære dem i 1 cm tykke skiver. Drys med salt.

Æggecreme: Blend æg til en glat masse medmayonnaise i foodprocessor eller med stavblender.Vend cremefraiche i, og smag dethele til med sennep, salt, peber og dild.

Anretning: Anret æggecreme anrettes i denene side af fadet eller i en skål, og rødbedernepå den anden side, så de ikke farver æggecremen.Drys med hakkede æg, agurk ogradiser, og pynt med store kviste af dild.