arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Det skal du bruge: 

2 rødbeder (ca. 250 g)
2 gulerødder (ca. 250 g)
300 g knoldselleri
200 g glaskål eller kinaradise
1 håndfuld løvstikke
1 håndfuld persille
1 dl drænet yoghurt eller græsk yoghurt 10 %
2 fed hvidløg
½ dl sherryeddike
¾ dl koldpresset olivenolie
1 spsk. sukker
1 spsk. friskkværnet peber
havsalt

Sådan gør du: 

Skræl rødbeder, gulerødder, knoldselleri og glaskål, og skær dem i lange ca. ½ cm tykke strimler. Kom dem i koldt vand i 20­25 minutter, så de bliver sprøde. Sigt vandet fra.

Pluk krydderurterne i blade. Læg dem i koldt vand i 10­15 minutter, og slyng dem tørre i en salatslynge eller et viskestykke.

Rør yoghurten med salt og peber.

Pil hvidløget, og snit det meget fint. Rør sherryeddike, olivenolie, sukker, knust sort peber og hvidløg sammen, og kom det i en rummelig gryde. Varm marinaden op, tilsæt rodfrugterne, og varm igennem i 2­3 minutter, så de bliver tilberedt ganske lidt.

Lige før spisetid så vend yoghurten og krydderurterne i den stadig lune salat, og smag til med salt og peber.