arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Det skal du bruge:

200 g små, friske mælkebøtteskud
4 radiser
1 lille rødløg
2 spsk. cidereddike
2 spsk. koldpresset rapsolie
havsalt og friskkværnet peber

Sådan gør du:

Vask mælkebøttebladene grundigt i koldt vand, og kom dem op i et dørslag. Skyl dem evt. en ekstra gang, der må ikke være jord tilbage. Lad bladene dryppe af i dørslaget. Pil løget, nip top og rod af radiserne, og skær begge dele ud i helt fine strimler. Bland mælkebøtter, rødløg og radiser sammen i en skål, vend med rapsolie og eddike. Krydr med havsalt og friskkværnet peber. Mælkebøttesalaten er dejlig som et frisk pust til f.eks. stegt eller braiseret kød.