arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Det skal du bruge:

400 g pizzadej, se opskriften her
150 g hakkede løg
100 g olivenolie
800 g kartofler
rosmarin
sort peber

Sådan gør du:

Bland 1 liter lunken vand med 30 g salt indtil saltet er opløst. Skær kartoflerne i tynde skiver på et mandolinjern, gerne mindre end 2 mm tykke. Kom kartoffelskiverne i saltet vand og lad dem ligge i vandet i mellem 12 timer og to dage i køleskabet. 

Tag dejen ud af køleskabet 30-45 minutter før du skal arbejde med den, så den har studetempartur. Oliér en rund form med sider på ca 30 x 45 cm. Placér dejen i formen og stræk den forsigtigt ud, så den passer formen.

Når dejen passer til formen skal du hælde vandet fra kartoflerne og placere dem i en stor skål sammen med løg, olivenolie, rosmarin og peber. Bland godt, så olivenolien er fordelt over alle kartoflerne. Læg så kartoffelskiverne på dejen.

Bag pizzaen i en forvarmet ovn på 260° i 30-35 minnutter indtil pizzaen er gyldenbrun og skorpen har fjernet sig fra siderne af formen.