arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Det skal du bruge:

Giver 1 kg dej til fire pizza'er af 250 g 

615 g tippo 00 italiensk mel
370 g koldt vand
15 g salt
1 g gær

Sådan gør du:

Bland alle ingredienser i en skålen til køkkenmaskinen. Bland ingredienserne på lav hastighed med dejkrogen indtil de har samlet sig i en ensartet masse. Det tager ca. 3-4 minutter

Placér dejen i en letolieret skål/beholder og læg et viskestykke eller et stykke film over. Lad dejen hæve ved stuetemperatur i ca. 18 timer eller indtil den har fordoblet sin størrelse.

Del dejen ind i to eller tre stykker alt efter, hvor mange pizzaer du ønsker at lave. Placér forsigtigt stykkerne på bagepapir med lidt mel på. Læg husholdningsfilm med lidt olie over og opbevar dem i køleskabet i op til to dage, før de skal bages.