arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Du skal bruge:

250 g havregryn
160 g solsikkekerner 
65 g græskarkerner 
120 g hørfrø
25 g chiafrø
90 g hasselnødder ristet og hakket groft
14 g salt
25 g fintpulveriseret loppefrøskaller
30 g melasse/ahornsirup 
50 g olivenolie
50 g glutenfri surdej
550 g vand

Sådan gør du:

Rør det hele godt sammen i en skål. Smør en 2 liters form med smør. Kom dejen i formen og glat overfladen pænt ud med en våd gummispartel eller en våd hånd. Dæk formen med køkkenfilm og sæt formen i køleskabet i mindst 3 timer og op til et døgn. Tag formen ud af køleskabet.

Varm ovnen op til 220°. Sæt formen ind i ovnen og skru ovnen ned til 200°. Bag brødet til det får en kernetemperatur på 97ª det tager ca. 60 minutter. Lad brødet køle helt af inden du begynder at skære i det.