arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Det skal du bruge: 

Dag 1
5 dl vand
550 g skåret rug
35 g salt

Dag 2
5 dl vand
5 dl surdej
650 g rugmel
125 g græskarkerner
125 g solsikkekerner
11 g gær
87,5 mørkt, flydende malt

Desuden fedtstof til formene
3 forme af 1 L

Sådan gør du:

Dag 1
Første del af vandet, kerner og salt, sættes i blød dagen før. Sæt det gerne på køl, og tag det ud på bordet ca. 2 timer før start.

Dag 2
Alle de afvejede ingredienser hældes op i mixerskålen. Dejen skal køre i 25 minutter. Efter endt køretid lader du dejen hvile i 30 minutter. Efter hviletiden, puttes dejen op, i en smurt bageform (1 liter). Lad dejen hæve til den når kanten af formen. 

Bages ved 180 grader, til der opnås i kernetemperatur på 95 grader. 

Ved et rugbrød på 1000 gram, er det ca. efter 55 minutters bagning.