arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Det skal du bruge:

2 rød peber
Hvidløg
50 g valnødder
Brødkrumme
½ bundt persille, hakket
Olivenolie
½ dl granatæble sirup
Citronsaft
Spidskommen
Chiliflager
Salt

Sådan gør du:

Vend de hele peberfrugter med lidt olie, læg dem på plader og bag dem møre I ovnen ved 225 grader I 10-15 minutter.

Afkøl let. Del dem og fjern kernerne.

Blend peberfrugt og hvidløg til en glat puré. Tilsæt resten af ingredienserne og blend blød og glat.

Smag til med salt, peber, chili og citronsaft.

Anret i skåle og top med lidt olivenolie.