arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Det skal du bruge:

400 g Meyers Plantefars med rødbede og hørfrø

Rødbedehummus
200 g flækærter
2 mellemstore rødbeder
½ dl kogevand fra flækærterne
½ dl rapsolie
1 spsk æbleeddike (F.eks. Meyers variant fra COOP)
1 fed hvidløg
15 g solsikkekerner
1 tsk salt

Kålslaw
1 spidskål, gerne det smukke violette
2 mellemstore rødbeder
1 spsk rapsolie
1-2 spsk blommeeddike, eller en anden sødlig frugteddike
1 stk granatæble
8 stk naanbrød – køb dem færdigbagt, bag dem selv eller sæt
ungerne i sving – vi giver opskriften her

Sådan gør du:

Rødbedehumus:
Kog flækærterne i ca. 20 min. til de er møre. Blend de 2 rødbeder med 2 dl. vand fra de kogte flækærter. Tilsæt de øvrige ingredienser og blend til en ensartet masse.

Kålslaw:
Skræl dine rødbeder, og riv dem groft på dit rivejern. Snit dit kål og vend det sammen med de øvrige ingredienser. Tilbered plantefarsen som beskrevet på forsiden.

Servering:
Lun dine naanbrød i ovnen. Server dine nordiske falafler på naanbrød med ”kålslaw” og rødbedehummus.