arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Det skal du bruge:

200 g ægnudler
½ dl soja
1 spsk. honning
2 spsk. balsamico
2 spsk. koldpresset rapsolie
fintrevet skal og saft af 1 usprøjtet lime
2 gulerødder
3 stængler bladselleri
200 g kold, kogt kylling (bryst eller lår)
havsalt og friskkværnet peber
10 friske blade basilikum
½ bundt frisk koriander
40 g usaltede jordnødder

Sådan gør du:

Udblød nudlerne i koldt vand i 30 min. Kom soja, honning og balsamico i en gryde, bring det i kog, og lad det koge ind til det halve. Tag gryden af varmen, og pisk olie, limeskal og -saft heri. Lad marinaden køle af. Skræl gulerødderne, og skær dem i tynde skiver på skrå, og skær også bladselleri i tynde skiver på skrå. Pluk den kogte kylling ud i mindre stykker, og vend den sammen med grønsagerne. Hæld de udblødte nudler i en sigte, og afdryp dem grundigt. Vend nudlerne med grønsager, kylling og marinade, og smag til med salt og peber. Pluk basilikum og koriander groft, og drys krydderurterne og jordnødderne på toppen af salaten.