arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Du skal bruge:

2 kg nye kartofler
1 bundt dild
50 g smør
Sydesalt

Sådan gør du:

Skrub kartoflerne let i koldt vand, og kom dem i en gryde med vand, der bare lige dækker kartoflerne. Tilsæt en god håndfuld salt – der skal rigeligt salt til at fremhæve kartoflernes smag optimalt – samt dildstilke. Kog kartoflerne forsigtigt op under låg. Når kartoflerne koger, så fjern skum og andre urenheder med en ske. Skru ned på lavt blus, og kog kartoflerne 5-6 minutter. Sluk herefter for varmen, og lad kartoflerne trække færdig i vandet – det tager ca. 5-7 minutter. Hæld vandet fra, og server kartoflerne med hakket dild, koldt smør og sydesalt.