arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Det skal du bruge:

6 skiver bacon
4 æg
1 dl letmælk
Havsalt og friskkværnet peber
2 tomater
1 kugle frisk mozzarella
½ bundt basilikum

Sådan gør du:

Skær baconen ud i små tern, og steg dem sprøde på en tør pande, så de smider lidt fedt. Læg baconen til afdrypning på et stykke køkkenrulle. Behold lidt af baconfedtet på panden, og kassér resten.
Pisk æg, mælk, salt og peber sammen, og hæld massen på den varme pande.

Skær tomater og mozzarella ud i tern, og fordel mozzarella og en lille håndfuld hakket tomat ud over æggemassen.
Når æggemassen begynder at sætte sig, så fold omeletten forsigtigt fra begge sider ind over tomat og mozzarella, så den bliver cigarformet.

Vend omeletten rundt, og steg den i yderligere 1-2 min., så du er sikker på, at den er gennemvarm.
Vip omeletten over på et fad, og drys med den sprøde bacon, friskhakket basilikum og resten af de friske tomater.
Server omeletten med det samme, så den er helt varm og stadig blød i midten.