arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Du skal bruge:

1 aubergine
2 courgetter
Lidt salt
1 løg
1 fed hvidløg
4 tomater
5 kviste timian
2 spsk. olivenolie
2 spsk. æbleeddike
Peber

Sådan gør du:

Skær aubergine og courgetter i grove tern, kom dem i en sigte, og drys med lidt groft salt. Lad grøntsagerne trække i 15 min. Kom dem så i et dørslag, og skyl hurtigt i koldt vand, og lad dem dryppe grundigt af herefter.

Pil løg og hvidløg, og skær begge dele i grove tern. Skær ligeledes tomaterne i grove tern.

Kom nu alle grøntsagerne, timiankvistene og olivenolien i en gryde eller et ovnfast fad, og sæt gryde eller fad i ovnen ved 180º i 30–35 min. Grønt-sagerne skal falde lidt sammen, men stadig beholde deres form og smag.

Smag til sidst „køkkenhaven“ til med lidt eddike, salt og peber, og server den varm, lun eller kold.

Tip Er de børn, du serverer køkkenhaven for, skeptiske over for mad, der er sammenblandet, så prøv at arrangere grøntsagerne hver for sig i fadet, så børnene bedre kan overskue og vælge til og fra.