arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Det skal du bruge:

700 g udbenet overlår af frilandskylling

Marinade:
5 spsk. tandori masala krydderiblanding
1 spsk. frisk ingefær, finthakket
4 fed hvidløg, finthakket
saft af 1 citron
2 spsk. yoghurt
2 tsk. fint salt
1 spsk. rapsolie
1 tsk. sød paprika

Sauce:
2 løg, finthakket
1 spsk. tomatpuré
2 dåser hakkede tomater
80 g smør
2 tsk. sød paprika
2 spsk. garam masala
1 tsk. stødt koriander
2-3 dl fløde
50 g smuttede mandler, ristede og grofthakkede
2 spsk. æblecidereddike
1 spsk. gurkemeje
1 spsk. kanel
1 spsk. stødt kardemomme
1 knivspids stødt nellike
3 tsk. chilipulver
1 tsk. stødt peber
2 spsk. sukker
2 spsk. cashew butter
1 spsk. stødt kommen

 

Sådan gør du:

Dagen før:
Rør alle ingredienser til marinaden sammen til en ensartet masse. Vend kyllingen i marinaden, dæk den til, og sæt den i køleskabet natten over.

På dagen:
Fordel de marinerede kyllingestykker på en bradepande.
Bag kyllingen i ovnen ved 175 ̊ i ca. 20 minutter, til den har en kernetemperatur på 75 ̊
Gem den overskydende saft fra bradepanden til saucen.

Sauce:
Hak løgene, og steg dem i smørret ved lav varme i 15 minutter, til de er gyldne og møre.
Tilsæt krydderier og tomatpure og steg i 5 minutter.
Tilsæt hakkede tomater, cashew butter, overskydende saft fra den tilberedte kylling, og fløde, og lad det simrekoge i ca. 20 minutter, til saucen er tæt og cremet. Kør evt. en stavblender kort igennem saucen.
Tilsæt de hakkede mandler, smag til med salt og æblecidereddike, og kom kyllingen i saucen.

Server med naanbrød, ris, raita, og top med ristede cashewnødder og koriander.