arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Du skal bruge:

140 g blødt smør
160 g peanutbutter
60 g glukose (kan købes i udvalgte supermarkeder og specialbutikker)
125 g hvidt sukker
125 g brun farin
1 æg
220 g mel
5 g bagepulver
5 g salt
5 g natron

100 g hakket hvid chokolade
100 g hakkede salte peanuts

Sådan gør du:

Kom smør, brun farin, hvidt sukker, glukose og peanutbutter i en skål, rør det godt sammen og rør så æggene i. Bland mel, bagepulver, natron og salt sammen i en skål og sigt det i smørblandingen. Rør dejen godt sammen og tilsæt til sidst chokoladen.
Bages i cirka 10-12 minutter ved 180°.