arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Det skal du bruge:

Bund
Grov mørdej (se opskrift her)

Peanutbutterfyld
150 g honning
100 g kokosfedt
60 g smør
600 g saltede peanuts

Overtræk
Mælkechokolade

Sådan gør du:

Rul mørdejen ned på 4 mm tykkelse, sæt bagepapir på en bageplade, og kom den tynde dej herpå. Prik dejen godt med en gaffel og bag den mørk i ovnen ved 180°.

Kom honning og kokosfedt sammen, smelt smørret og hæld det ud over blandingen. Hak de saltede peanuts og kom dem i blandingen (gem en smule til pynt). Hæld hele herligheden på den bagte mørdej. Køl af og skær i 20 aflange barrer. Smelt mælkechokoladen over et vandbad, og dyp så hver bar her i. Drys med hakkede, saltede peanuts.