arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Det skal du bruge:

125 g knoldselleri (eller græskar)
150 g cashewnødder (eller andre nødder)
100 g peanutbutter
100 g dadler
75 g rosiner
1 knsp. salt
1 tsk. æblecidereddike eller anden lys eddike

Sådan gør du: 

Skræl sellerien, og skær den i grove stykker.

Rist nødderne på en tør pande i et par minutter, til de er gyldne.

Kom alle ingredienserne i en foodprocessor, og kør det til en grov masse.
Køl massen ned i køleskabet i mindst 30 minutter.

Form blandingen til små kugler eller barer.