arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Det skal du bruge:

Dej
50 g økologisk hvedemel
100 g økologisk rørsukker
2 økologiske æg
100 g marzipan af god kvalitet
100 g økologisk smør
1 knsp salt

Fyld
100 g vasket røde rabarber, skåret i 1 cm skiver

Sådan gør du:

Smør og sukker piskes hvidt og luftigt, revet marzipan kommes i og der piskes igen til en ensartet masse. Melet kommes i lidt ad gangen mens der piskes ved mellem-hastighed. Æggene skal nu i et ad gangen imens der piskes på fuld fart. Når æggene er pisket ud i massen er dejen færdig. Dejen kommes i små forme og der trykkes 5 stykker rabarber i hver mazarin. Bag dem ved 165° ca. 20-25 min. og køl dem lidt af inden servering.

TIP Du kan evt. drysse rabarberne med lidt sukker, og lade dem trække med dette lidt, inden du skal bruge dem for et give lidt sødme til det sure.