arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Du skal bruge:

Rejemad
300 g hjemmepillede fjordrejer
4 skiver brød
½ bundt dild

Mayo
1 æggeblomme

1½ dl rapsolie

1 spsk dijonsennep

Salt

Cidereddike

Sådan gør du:

Pisk æggeblommen, salt, sennep og en anelse cidereddike med en elpisker, til det er tykt og hvidt. Pisk herefter olien i i en tynd stråle – det er vigtigt, at det foregår stille og roligt, så mayonnaisen ikke skiller. Fortsæt indtil du har en god tyk og 'skælvende' mayo. Smag til med salt og peber, og eventuelt lidt ekstra eddike. Smag også rejerne til med lidt salt og peber samt evt. en knivspids sukker for lige at fremhæve smagen. Anret rejerne på brødet med hakket dild og mayo ved siden af, så man selv kan forsyne sig.