arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Det skal du bruge:

1 liter letmælk
125 g grødris
½ tsk. salt

Sådan gør du:

Bring mælken i kog i en tykbundet gryde. Drys grødrisene i den kogende mælk, og lad grøden koge i 50-60 min. på lavt blus under låg. Husk at røre i grøden nogle gange under kogningen, så den ikke brænder på. Smag til med salt, og server grøden med det samme med kanelsukker og smørklat på.

TIP Hvis du koger risengrød med henblik på at lave risalamande (se opskrift side 81), er det lækkert at koge ½-1 flækket, udskrabet vaniljestang med, så du får infuseret risene med vaniljesmag.