arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Du skal bruge:

3 røde peberfrugter
1,5 dl solsikkekerner
1 fed hvidløg
0,5 dl olie
0,5 tsk. salt
Citronsaft eller æbleeddike

Sådan gør du:

Befri de røde peberfrugter for stilk og kernehus og skær dem i grove stykker imens du varmer en tykbundet gryde rigtig god op.

Tilsæt en smule af olien til gryden og giv peberfrugterne en masse varme og farve under jævnlig omrøring. Når peberfrugterne har fået tilstrækkelig med kulør og er blevet møre skrues der lidt ned for varmen og tilsættes grofthakket hvidløg og solsikkekerner. Det hele sauteres i yderligere 5 min.

Overfør grydens indhold til en blender sammen med det resterende olie og blend det hele sammen til en nogenlunde homogen masse. Smag til med både salt og citronsaft.
 
TIP Mojoen smager fremragende både varm (fx vendt med friskkogt pasta) og kold (fx til sprøde grøntsager, knækbrød og salte kiks).
 

Lad os vise hvordan