arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Det skal du bruge:

20 g chiafrø
1/2 dl vand
250 g bagt kartoffel, uden skrællen
250 g rødbede, revet
1/2 løg, revet
1 tsk. fennikelfrø, stødt
1/2 tsk. koriander, stødt
1 knsp. chilipulver (eller efter smag)
1 spsk. hvedemel
Havsalt
Friskkværnet peber
Olivenolie til stegning

Sådan gør du:

Vend chiafrø og vand sammen, og lad det trække i 30 minutter.

Vend alle ingredienser godt sammen, og smag til med salt og peber – smag
endelig på den rå fars.

Lad farsen hvile i køleskabet i 20-25 minutter. 

Form farsen til bøffer, og steg dem gyldne i olivenolie, ca. 4-5 minutter på
hver side. Krydr med salt og peber.

Foto: Anders Schønnemann