arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Det skal du bruge

2 gulerødder
1 persillerod
1 pastinak
2 avokadoer
saft af 2 lime
2 spsk koldpresset rapsolie
1 spsk. akaciehonning eller mørk sirup
havsalt og friskkværnet peber
2 spsk. sesam
1/2 bundet frisk koriander

Sådan gør du

Skræl rodfrugterne, flæk dem, og snit dem i helt fine strimler. Halver avokadoerne, skrab kødet ud, og skær det i tynde skiver, og vend så rodfrugter og avokado sammen – forsigtigt så de bløde avokadoer ikke smatter. Rør limesaft, rapsolie, honning, salt og peber sammen til en dressing, og hæld den over råkosten, og vend godt rundt. Rist sesamfrøene på en tør pande, så de får lidt farve, og drys sesam og plukkede korianderblade i råkosten. Vend så råkosten rundt, anret den evt. på et fad, og server med det samme.