arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Du skal bruge:

½ rødkål
1 tsk. andefedt (du kan også bruge andet fedtstof, f.eks. en god raps- eller olivenolie)
2 allehånde, knust groft
2 laurbærblade
1 kanelstang
½ tsk. kommen
1 dl æblecidereddike
2 dl æblemost
2-4 spsk. sukker (alt efter hvor sød en tand du har)
Salt

Sådan gør du:

Rens rødkålen for de yderste blade. Snit det i grove strimler. Kom en gryde på jævn varme og steg rødkålen i andefedtet, stile og roligt. Når den værste spændstighed i kålen er aftaget kom da allehånde, laurbærblade, kanel, kommen, eddike og æblejuice på. Kom lidt sukker og salt på og lad det hele stå og simre i ca. 2 timer under låg.

Juster smagen med æblecidereddike, sukker og salt til sidst.