arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Det skal du bruge: 

¼ rødkål (ca. 500 g)
4 pærer, gerne meget modne
3 cm ingefær
saft af 1 lime
isterninger

Sådan gør du: 

Skyl rødkål og pærer grundigt, og skær dem i stykker, der passer til din juicepresser. Skrab skrællen af ingefæren med en urtekniv.
Kør stykker af rødkål, pære og ingefær skiftevis igennem juiceren, og smag juicen til med limesaft.
Server juicen med isterninger.


TIP
Du kan sagtens bruge hvidkål i stedet for rødkål.