Vi beklager!
|
||
---|---|---|
{{item.DisplayName}} |
|
|
{{model.warnings[0]}}
|
||
Total | DKK | {{model.total}} |
Vi beklager!
Det skal du bruge:
2 andebryster
Havsalt
2 kviste timian
Friskkværnet peber
Sådan gør du:
Afparer andebrysterne for sener, og tjek dem for fjerstubbe og fjerrester. Rids skindet med en skarp kniv uden at skære ned i kødet. Gnid skindet med salt og hakket timian.
Brun andebrysterne på en medium varm pande, først på skindsiden i 1-2 min., så fedtet smelter lidt af. Hæld fedtet fra (gem det på glas til senere madbrug), og brun den
anden side af brysterne i 1 min.
Steg brysterne færdig i ovnen ved 170º i 10-12 min., så de er rosa i midten; hvis du ønsker dem gennemstegt, skal de have 5-7 min. mere.
Tag brysterne ud af ovnen, og lad dem hvile i 3-4 min. inden udskæring. Skær brysterne i skiver, og server dem med lun kålrabi i æblemos.
TIP Gem det frasmeltede andefedt på en lille krukke eller et sylteglas, og brug det til bagning af rodfrugter eller til at stege kartofler i.