arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Det skal du bruge:

800 g rødkål
½ dl koldpresset olivenolie
¾ dl kirsebæreddike (alternativt balsamico)
200 g kirsebær, udstenede (friske eller frosne)
1 spsk. honning
havsalt
friskkværnet peber
½ bundt frisk, blød timian (eller ande friske krydderurter)
100 g mild, cremet gedeost

Sådan gør du:

Skær kålen i 12­–15 store både, kom dem i et ildfast fad, og vend dem med olie, kirsebæreddike, kirsebær, honning, salt og peber. Bag det i ovnen ved 150° i 35­–40 minutter, til kålen har fået lidt farve i kanterne, men stadig har bid.

Lad kålen køle af på køkkenbordet til stuetemperatur, og krydr så en ekstra gang med salt og peber, og juster evt. med lidt mere eddike og olie.

Drys med timian og gedeost i små stykker, og server straks.