arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Det skal du bruge: 

150 g rimmet vesterhavsfisk (dagen før)
400 g glaskål
Skal af ½ usprøjtet citron
½ dl citronsaft
1 dl friskost
1 tsk. sukker
½ tsk. friskkværnet peber
½ skalotteløg
1 bakke karse

Sådan gør du:

Skræl glaskålen, og snit den i 3-4 mm tykke skiver på et mandolinjern eller med en skarp kniv.

Skær skiverne i tynde bjælker. Vend glaskålen med vesterhavsfisk.

Dressing
Pil og rivskalotteløget. Kon citronsaft og skal i cremefraichen, og tilsæt sukker, friskkværnet peber og revet skalotteløg.

Klar til at spise:
Vend dressingen med rimmet vesterhavsfisk i tynde skiver og glaskålen,

Smag til med salt, og juster evt. med mere citronsaft. og kværn lidt ekstra sort peber over salaten. Sammen med skåret karse.