arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Det skal du bruge: 

1 knoldselleri
ca. 1 ½ kg salt 
1½ dl vegansk mayonnaise; lav den evt. med svampeolie
salt
friskkværnet peber
1 spsk. æblecidereddike
100 g champignon
2 spsk. olivenolie
1 sommeræble
1 lille skalotteløg
½ håndfuld estragonblade
4 skiver rugbrød

Sådan gør du: 

Skrub sellerien grundigt, men vær omhyggelig med at holde skrællen intakt. Læg sellerien i et ildfast fad, og dæk den med salt.
Bag sellerien ved 160° i 2 timer, til den er mør. Bank saltet af, fjern skrællen, og skær sellerien i 1-1½ cm tykke skiver.

Smag mayonnaisen til med salt, peber og godt med æblecidereddike, så den er ekstra frisk.

Rens svampene, skær dem i skiver, og steg dem gyldne i lidt olivenolie. Krydr svampene med salt og peber.

Skær æblet i kvarter, fjern kernehuset, og skær æblet i tynde skiver. Pil løget, og skær det i tynde ringe. Vend svampe, æbler, løg og estragonblade med nogle dråber olie og lidt eddike.

Smør mayo på brødet, og anret sellerien og de marinerede svampe, æbler og løg på toppen. Slut af med et drys salt og peber.