arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Det skal du bruge:

250 g ærter
½ dl mild olivenolie
3 spsk. citronsaft
1 sommerkål
200 g friskpillede ærter
200 g fåreost
½ dl hyldeblomsteddike
1 dl olivenolie
½ spsk. flydende honning
½ fed hvidløg ½ tsk. salt
1 pot ærteskud
1 håndfuld dild
1 håndfuld kørvel
12 stk. Ølandshvedechips
Smagsneutral olie (rapsolie eller lignende)
Friskkværnet sort peber
Havsalt

Sådan gør du:

Giv ærterne et opkog og blend dem med olivenolie og citronsaft. Smag ærtepuréen til med salt og peber. Del spidskålen i 12 stykker, grill dem i et par minutter på hver side og krydr med salt og peber. Rist fåreosten på en varm teflonpande og krydr med salt og peber. Rør hyldeblomsteddike til dressing med olivenolie, honning, finthakket hvidløg og smag hyldeblomstdressingen til med salt og peber. Kom urter i koldt vand og pluk dem i buketter. Slyng dem derefter tørre i en salatslynge. Fordel ærtepuréen i bunden af et stort fad sammen med sommerkålen og pensl kålen med lidt af hyldeblomstdressingen. Vend de friske ærter og de grønne urter med resten af dressingen og smag til med salt og peber. Top til sidst med fåreosten og de sprøde brødchips.