arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Det skal du bruge:

1 løg
1 fennikel
200 g tomater, f.eks.
blommetomater
1 rød peberfrugt
1 aubergine
2 stilke bladselleri
Olivenolie
1 håndfuld frisk basilikum
50 g pinjekerner
50 g sultanarosiner
2 spsk. tomatpure
4 spsk. rødvinseddike
Havsalt
Friskkværnet peber
Sukker

Sådan gør du:

Pil løget, og skær bunden af fenniklen. Skær løg, fennikel, tomater, peberfrugt, aubergine og bladselleri i grove stykker. Steg grøntsagerne i olie ved mellem varme i 15 minutter, til de er gyldne, gerne længere. Hvis det bliver for tørt undervejs, så tilføj et par spsk. vand. Tilsæt basilikum, pinjekerner, rosiner, tomatpure og rødvinseddike, rør det godt sammen, og lad det simre i yderligere 10 minutter. Smag til med salt, peber, sukker og evt. mere rødvinseddike.

Server caponataen med surdejsbrød – eller ris, pasta eller kartoffelmos.

TIP Tilføj en lille håndfuld kapers, hvis der skal være ekstra kant