arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Det skal du bruge:

Ristede kerner:
140 g solsikkekerner
1 spsk vand
1 nip fint salt

Løvstikkesalsa:
40 g ristede solsikkekerner
25 g vesterhavsost, revet
1 fed hvidløg
1 spsk æbleeddike
salt
3 dl smagsneutral olie,
f.eks. vindruekerne
1 bundt bredbladet persille, grofthakket
1 håndfuld løvstikke,
grofthakket

Desuden:
1 kg små fine kartofler
60 g vesterhavsost til
pynt, groftrevet
100 g ristede solsikkekerner
bredbladet persille

Sådan gør du:

Ristede solsikkekerner: Vend solsikkekerner med 1 spsk vand og et nip fint salt. Bag dem i en forvarmet ovn i 20 minutter ved 160 grader. Afkøl, og opbevar tørt.

Løvstilkesalsa: Blend solsikkekerner, vesterhavsost, hvidløg og æbleeddike. Smag til med salt. Tilføj olie, persille og løvstikke, og blend, indtil konsistensen er som en grov salsa.

Kartofler: Kog kartofler i saltet vand, og afkøl. Det er vigtigt, at de er så tørre som muligt. Kartoflerne kan deles, hvis de er for store. Vend kartoflerne i løvstikkesalsa.

Anretning: Anret kartoflerne med løvstikkesalsa på et fad. Drys med ristede solsikkekerner og revet vesterhavsost. Pynt med bredbladet persille.