arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Du skal bruge:

Fordej
50 gram hvedemel
50 gram koldt vand
1 g gær
Snobrødsdej
540 gram hvedemel
60 gram ølandsfuldkornsmel
360 gram vand (ca. 20 grader)
10 gram gær
12 gram salt

Fordejen fra dagen før, ca. 80 g.

Ekstra smag til dejen
50 g fast, lagret ost, f.eks. Vesterhavsost
1 håndfuld vilde urter

Sådan gør du:

1. dag (fordej)
Bland vand, gær og mel sammen og lad stå fordejen stå ved stuetemperatur til næste dag.

2. dag (snobrødsdej)
Hak de vilde urter groft og riv osten.Bland alle ingredienser sammen i en skål. Rør dejen sammen i hånden eller med en træske i ca. 5 min.

Lad dejen hvile i 15 min. med klæde over, rør dejen 5 min igen. Stil efterfølgende dejen til hævning i ca. 1 time med klæde over.

Den skal hæve til dobbelt størrelse. Herefter er den klar til bålet.