Vi beklager!
|
||
---|---|---|
{{item.DisplayName}} |
|
|
{{model.warnings[0]}}
|
||
Total | DKK | {{model.total}} |
Vi beklager!
At bage snobrød er en hyggelig beskæftigelse for både store og små. Her har vi udviklet opskriften en smule, så den er lavet på ølandsfuldkornsmel og tilsat en håndfuld vilde urter.
Du skal bruge:
Fordej
50 gram hvedemel
50 gram koldt vand
1 g gær
Snobrødsdej
540 gram hvedemel
60 gram ølandsfuldkornsmel
360 gram vand (ca. 20 grader)
10 gram gær
12 gram salt
Fordejen fra dagen før, ca. 80 g.
Ekstra smag til dejen
50 g fast, lagret ost, f.eks. Vesterhavsost
1 håndfuld vilde urter
Sådan gør du:
1. dag (fordej)
Bland vand, gær og mel sammen og lad stå fordejen stå ved stuetemperatur til næste dag.
2. dag (snobrødsdej)
Hak de vilde urter groft og riv osten.Bland alle ingredienser sammen i en skål. Rør dejen sammen i hånden eller med en træske i ca. 5 min.
Lad dejen hvile i 15 min. med klæde over, rør dejen 5 min igen. Stil efterfølgende dejen til hævning i ca. 1 time med klæde over.
Den skal hæve til dobbelt størrelse. Herefter er den klar til bålet.