arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Det skal du bruge:

Peberrodsfløde:
3 cm peberrod
2 spsk æblecidereddike
1 spsk sukker
1,5 dl fløde
0.5 dl sødmælk
salt

Urteolie:
2 håndfulde bredbladet persille
1 håndfuld ramsløg med stilk
0,75 dl smagsneutral
olie, f.eks. vindruekerne- eller rapsolie
1 nip fint salt

Salat:
400 g spidskål
400 g blandede salater,
f.eks. frisé, hjertesalat og radicchio
ramsløgsblade

Sådan gør du:

Peberrodsfløde: Skræl peberroden, og hak den groft. Blend den til en glat pure med eddike og sukker. Smag til med fløde, mælk og salt.

Urteolie: Pluk persillen groft, og kom den i en blender sammen med ramsløg og olie. Blend til urteolien, til den har en flot grøn farve. Sigt olien gennem den tætteste sigte uden at presse eller røre i blandingen.

Anretning: Snit spidskålen mellemfint, og læg den i bunden af fadet. Riv frisé og radicchio eller hjertesalat groft, og læg salaterne oven på spidskålen. Hæld eberrodscremen over, og dryp urteolie over cremen. Slut med ramsløgsblade i mindre
stykker.