arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Det skal du bruge:

350 g spaghetti
havsalt
2 spsk. olivenolie
80 g pancetta (bacon kan også bruges)
1 fed hvidløg
2 økologiske æggeblommer
30 g friskrevet parmesan
30 g friskrevet pecorino
friskkværnet peber

 

Sådan gør du:

Kog spaghetti i en stor gyde med vand og salt, til den er al dente – tjek den eksakte kogetid på emballagen.
Klargør pancettaen, mens spaghettien koger: Skær pancettaen ud i tern, og kom dem i en gryde med olie. Tilsæt det hele fed hvidløg, og lad det sautere 2-3 min., så pancettaen tager lidt farve. Fisk evt. hvidløget op igen – det har gjort sit og afgivet smag til olie og pancetta.
Hæld vandet fra spaghettien, og vend spaghettien ned i pancettaen på panden.
Pisk æggeblommer og de 2 slags revet ost sammen, og hæld massen i spaghettien.
Tag gryden af varmen, og vend det hele godt rundt, og krydr med salt og masser af friskkværnet peber. Varmen fra pastaen er nok til at creme sovsen – beholder du den på komfuret, bliver den til røræg.
Server med det samme, så spaghettien holder sin cremede konsistens, og giv godt med brød til og gerne også lidt salat eller råkost, der kan knække pastaens fedme.