arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Du skal bruge:

1 melon (galia-, net- eller honning)
1 spidskål
2 spsk. cidereddike
2 spsk. koldpresset olivenolie
havsalt og friskkværnet peber
½ frisk rød chili
befriet for kerner
½ bundt purløg
40 g gedefeta

Sådan gør du:

Skræl og flæk melonen, skrab kernerne ud med en ske, og skær melonkødet ud i grove stykker. Halver spidskålen, og skyl den i koldt vand, snit så kålen i helt fine strimler, og bland den med melonen. Pisk eddiken sammen med olie, salt, peber og fintskåret chili til en vinaigrette. Hæld vinaigretten over spidskål og melon, og vend grundigt rundt. Drys til sidst med skåret purløg og stykker af gedefeta. Spidskålssalaten kan spises som en lille selvstændig forret eller som tilbehør til en hovedret.

TIP Spidskålssalaten kan evt. laves med jordbær, gerne grønne, eller med andre bær i stedet for melon.