arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Det skal du bruge:

100 g fuldkornsboghvedemel
100 g fuldkornsmajsmel
200 g fuldkornsrismel
8 g glutenfri gær
500 g vand
evt. 30 g opfrisket
glutenfri surdej
10 g salt
18 g loppefrøskaller (helst FiberHusk)
50 g olivenolie

Sådan gør du:

Pizzadej
Bland boghvede-, majs- og rismel, så du har det klar. Pisk gæren ud i vandet i en anden skål, og tilsæt surdej og salt. Pisk loppefrøskallerne. Efter 10 sekunder, tilføj melblandingen og olivenolien,og ælt godt og kraftigt i ca. fem minutter, i hånden eller i en røremaskine.

Bagning
Sæt en bagesten eller en bageplade i ovnen, og lad ovnen varme i mindst ½ time på maksimal varme. Del imens dejen i 4 stykker. Læg et dejstykke på et stykke bagepapir, og start med at trykke dejen ud med fingrene til en tyk pizzabund.

Drys med lidt majsmel, og rul bunden af en pizzaspade eller låget fra en pizzabakke. Pas på, at bagepapiret ikke rører ved ovnens sider. Bag pizzaerne en ad gangen, til de er gennembagte og godt gyldenbrune i kanterne og ser færdige ud det tager ca. 12-15 minutter.