arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Det skal du bruge:

1 kg søde kartofler
4 kviste timian
6 spsk. smør
Salt
Peber

Sådan gør du:

Tænd ovnen på 150 C. Pak kartoflerne individuelt ind i folie og sæt dem i ovnen på en bageplade.

Bag dem indtil du kan stikke en lille kniv i kartoflen uden der er modstand. Det tager ca. 2 timer.

Tag dem ud af ovnen og sæt dem til side.

I mellemtiden smeltes smørret i en lille gryde over medium-lav varme indtil smørret er gyldenbrunt og dufter nøddeagtig. Hæld det brunede smør over i en skål. Pluk bladene af timiankvistene og hak dem groft.

Tilføj timianblade og ahornsirup til smørret.

Skræl de søde kartofler og kassér skindet. Tilføj de bagte kartofler til skålen med smør og sirup.

Pisk med piskeris eller en håndmixer indtil mosen er glat og luftig, det tager ca. 2 minutter. Smag til med salt og peber.