arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Det skal du bruge: 

200 g hvide asparges
200 g grønne asparges
200 g nye løg
200 g sukker
2 dl vand
2 dl æblecidereddike
2 laurbærblade
1 spsk. sennepskorn
1 tsk. salt

Sådan gør du: 

Skræl de hvide asparges grundigt, og skær de nederste par cm af. Skyl de grønne asparges, og knæk eller skær det nederste stykke af. Skyl løgene grundigt, og skær det øverste af toppene. Skold et patentglas, og fyld grøntsagerne i glasset.

Kom sukker, vand, eddike, laurbærblade, sennepskorn og salt i en kasserolle, og kog, til sukkeret er smeltet. Hæld den varme lage over grøntsagerne, og luk låget til. Tjek, at låget holder tæt ved at vende glasset på hovedet.

Lad de syltede grøntsager trække i mindst et par dage. De kan holde sig i nogle måneder i køleskabet.