arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Det skal du bruge:

5 gulerødder

Syltelage
15 g salt
20 g sukker
40 g lys lagereddike
400 g vand
400 g havtornsaft
10 g frisk ingefær
2 g. chiliflager

Sådan gør du:

Sørg for at skolde dit sylteglas med kogende vand inden brug. Gulerødderne skrælles og skæres ud i passende stykker eller stave.

Alle ingredienserne til syltelagen koges op og fyldes i et sylteglas. Gulerødderne skal være dækket med syltelagen og er herefter klar til brug. Jo længere gulerødderne står, jo mere smag får de. Gulerødderne kan holde i 2-3 uger. Opbevares efterfølgende på køl. Brug dine syltet gulerødder som snack til tapasbordet, ovenpå en salat eller som topping i en varm gryderet.

Tip. Sylt når råvaren er i sæson, der smager de bedst. Så har du overskud af tomater, bønner eller asparges fra haven eller overskud af grøntsager i køleskabet, så sylt dem så du kan nyde disse herligheder, inden de går til spilde.