Vi beklager!
|
||
---|---|---|
{{item.DisplayName}} |
|
|
{{model.warnings[0]}}
|
||
Total | DKK | {{model.total}} |
Vi beklager!
Lav et par glas med syltede fuglekirsebær, og gem dem til julens kirsebærsovs eller spis dem til bagt creme, prinsessebudding eller fløderand.
Det skal du bruge:
1 kg fuglekirsebær
7 dl vand
250 g sukker
½ dl kirsebæreddike
2 stjerneanis
1 flækket, udskrabet vaniljestang
Sådan gør du:
Start med at skylle fuglekirsebær, og fjern så stilkene. Kom 7 vand i en gryde sammen med sukker, kirsebæreddike, stjerneanis og flækket, udskrabet vaniljestang. Bring gryden i kog, og lad lagen koge i 1-2 min. Kom så kirsebærrene i lagen, og lad dem koge med i 3-4 min. Kom kirsebær og lage i 2 skoldede sylteglas, luk glassene til, og lad dem køle af. Stil kirsebærrene i kælderen eller køleskabet, hvor de kan holde sig uåbnet i 3-4 måneder, og 20-30 dage, hvis du har åbnet for dem.