arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Det skal du bruge: 

4 rødløg
200 g lagereddike
200 g vand
300 g solbærsaft
80 g sukker (Afhænger af hvor sød solbærsaften er)
2 g salt
En lille håndfuld rosapeber

Sådan gør du: 

Rødløgene har en dyb rødfarve fra solbærsaften, rødløgene er et dejligt sprødt element som giver god syer til din sprøde salat.   

Halver rødløget fa top til rod og skær det i skiver.

Kog syltelagen op med de øvrige ingredienser og kom løgene i, sluk for blusset og lad løgene trække i 15-20 min. Løgene skal være sprøde, men tilberedt, så sødmen fra løgene kommer frem.

TIP
Lav gerne en god portion, de bliver bedre med tiden, og så har du altid lækker topping til din salat, hotdog, burger eller din aftensmad.

TIP
Smagen udfolder sig
, når man rister krydderier: Rist krydderier på en tør pande og opleve en eksplosion af dufte der spreder sig i hjemmet. Vi kender det især fra kaffe.