arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Det skal du bruge:

100 g perlecouscous
1 Squash, 250 g
1 rød peberfrugt, 150 g
250 g cherrytomater, flækket
1 rødløg
½ bundt Persille, groft hakket
½ bundt mynte, snittet
½ Saltet citron, finthakket
Sumak
Salt og sort peber
½ granatæble, kerner

Dressing:
Citrondressing + hvidløg

Sådan gør du:

Kog perlecouscous og afkøl til stuetemperatur.
Vend squash i tern, peberfrugt og rødløg i tern med olie, knust hvidløg, salt og peber. Hold dem adskilt.
Bag/grill dem gyldne ved god varme i ovnen. 

Vend perlecouscous med dressing, saltet citron, hakkede krydderurter, grillede grøntsager og friske tomater.
Smag til og drys med sumak og granatæblekerner ved servering.