arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Det skal du bruge:

Kantareller, så mange, som du har lyst

Sådan gør du:

Først skal du rense svampene med en pensel eller en lille grønsagskniv; hvis de er meget beskidte, kan du vaske dem forsigtigt. Del dem ud i mindre stykker eller tynde skiver. Fordel svampene på en bageplade med bagepapir, og tør svampene i ovnen ved 60-70° i ca. 1 time, eller indtil de er helt tørre. Det er vigtigt, at svampene er helt gennemtørre, da de ellers vil begynde at rådne, når de lukkes inde i et glas. Du kan give de fleste svampe den samme behandling, og så har du glæde af dem i et stykke ud over den normale sæson.

Svampene kan så udblødes og bruges til risotto, sovser, suppe og som krymmel. Eller du kan komme de tørre svampe i en krydderikværn sammen med groft salt, og derved få kantarelsalt ud af det – det er fantastisk på et blødkogt æg eller på røræg.