arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Det skal du bruge:

200 gram torsk
1 tsk. salt
1 tsk. sukker
4 skiver rugbrød
50 g rygeost 45 %
½ dl mælk
æblecidereddike
salt og peber
purløg, til drys

Sådan gør du:

Læg torsken i et ovnfast fad, drys den med salt og sukker, og bag den ved 130° i 15 minutter. Rist rugbrødsskiverne i brødristeren. Rør den bagte torsk sammen med rygeost og mælk, og smag godt til med eddike, salt og peber. Smør torskemosen på brødet, og servér.