arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Det skal du bruge:

Hybenrosesirup
200 g sukker
2½ dl vand
3-4 hybenrosehoveder
(plukkes i juni og juli måned
langs kysten)
2 spsk. citronsaft


Te
1 spsk. urtete (eller 1 tebrev)
½ l vand
Isterninge

Sådan gør du:

Hybenrosesirup
Kom sukker og vand i en gryde, og lad det koge, til sukkeret er opløst. Tilsæt
de plukkede rosenblade, og tag gryden af varmen. Lad siruppen køle af,
og smag til med citronsaft. Hæld siruppen på et rent patentglas, og lad
siruppen trække i 12 timer inden brug. Du kan sigte siruppen, eller lade de
smukke blade være i. Siruppen kan holde sig 2-3 måneder i køleskabet.


Te
Bryg en god stærk urtete – 7 minutters trækketid.
Smag teen til med rosensirup i et ca. 1-4 blandingsforhold. Hold evt. lidt
te tilbage, så du kan justere den, hvis den bliver for sød. Smag evt. til med
mere citronsaft.
Server med isterninger.